Saša Kovačević: Zaslužni građanin Zemuna

0
Popularni pevač Saša Kovačević primio je sinoć, 5. novembra u svečanoj sali Madlenianuma specijalno priznanje i orden koje su mu uručili građani Zemuna zahvalni za njegov angažman u kulturnoj i turističkoj promociji ove opštine

Odlukom Skupštine opštine Zemun, na sednici održanoj 20. oktobra ove godine, a na predlog Kluba mladih Zemuna, pop pevač Saša Kovačević proglašen je za zaslužnog građanina Zemuna. Priznanje i orden mu je uručeno na svečanoj ceremoniji povodom Dana opštine Zemun koja se odrzala sinoć. Saša je pored svega na poklon dobio i dres fudbalskog kluba Zemun, a uručili su mu ga navijači FK Zemun.

- Kovačević je učesnik brojnih festivala i uvek dobitnik neke od nagrada. U svakoj pesmi, spotu ili javnom nastupu njegov grad Zemun ima posebno mesto. Rado je viđen gost na svim skupovima koji se realizuju u okviru humanitarnih akcija ili promocije Zemuna kao turističkog i kulturnog centra. Kao mlad čovek i kvalitetan umetnik nastavio je tradiciju zemunske muzičke scene koja je uvek bila prepoznatljiva na ovim prostorima – poručio je Saša Ljubinković, zamenik predsednika opštine Zemun.

- Izuzetna mi je čast što sam na predlog Zemunaca proglašen zaslužnim građaninom Zemuna. Ovde sam pre svega zbog opštine Zemun, jer živim u ovom gradu. Hvala mojim Zemuncima – zahvalio se Kovačević.

makonda-tracker