KAKO VAM SE ČINI?

"KRENULA SAM STIDLJIVO": Nikolija sa sestrom Teodorom pokrenula novi biznis, publika oduševljena idejom! (FOTO)

1

Pevačica ističe da se sa sestrom po ocu divno slaže, te imaju ista interesovanja.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Kako je pevačica Nikolija Jovanović poznata kao osoba čiji stil uglavnom nailazi na pohvale modnih kritičara, dok je veliki broj tinejdžerki kopira, Jovanovićeva je došla na ideju da pokrene vlastiti brend odeće, i to u saradnji sa sestrom Teodorom.

 

“Dugo sam razmišljala o tome, ali nisam imala vremena za to. Još jedna od prednosti pandemije korona virusa je što sam imala vremena da se posvetim tome. Sestra studira međunarodni biznis, koji sam i ja završila, tako da je pomogla oko operativnog dela, dok sam ja bila zadužena za kreativni” ispričala je pevačica i dodala da su ona i njena sestra idealna kombinacija:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

 

“Mislim da smo dobra kombinacija za sada i za ubuduće. Napravile smo dva modela trenerki i jedan top, ali biće svega. Krenula sam u sve to stidljivo u mojoj glavi, ali onda sam videla da su mogućnosti ogromne i jedva čekam da izbacim nove modele, kao i kolekciju proleće/leto”, najavila je pevačica.

 

“Namerno nisam krenula sa mnogo proizvoda, htela sam da vidim prvo kako će to da ide. Estetski mi je to što sam napravila bilo ono što bih ja u tom trenutku nosila. Ko me zna, zna da ja u trenerkama živim, a ponekad i nastupam. Za početak ću da prodajem odeću samo onlajn, a za butik ćemo da vidimo dogodine”, dodala je Nikolija, zaključujući da su zasad reakcije i odziv fenomenalni.

 

 

 

makonda-tracker