hrabra žena

"BRAK VIŠE NE, TAJ ISPIT SAM PALA": Slavica Ćukteraš nikad iskrenije o svom životu i borbi sa anksioznošću!

2

Osećala se malo opuštenije kada je razgovarala sa publikom preko društvenih mreža, te je odgovorila na svako pitanje.

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevaćica Slavica Ćukteraš održala je lajv na svom Instagram profilu i otkrila sve što publiku zanima.

 

 

"Sve što vas je do sada zanimalo, a da do sada nisam pričala javno, ispričaću vama" – poručila je na Instagramu pevačica, a zatim se tačno u dogovoreno vreme uključila uživo i započela razgovor na razne teme.

 

U početku, je otkrila da nosi broj 39, da joj najviše odgovaraju štikle ,,dvanaestice”, da voli da jede škembiće.

 

Ubrzo je prešla i na daleko ozbiljnije teme, kao što su anksioznost sa kojom se borila, razvod, kajanje, kao i pitanje proširenja porodice.

 

"Verujte mi da je 60 odsto pitanja koja preskačem vezano za anksioznost. Nekom drugom prilikom ćemo pričati više o tome… Ali evo, načećemo tu temu. Mislim da sam sve rekla, kako čovek da se izbori sa tim, kome da se obrati… Rekla sam, pobedi se to, ali kad je prvi put, misliš da ćeš da umreš i da je to kraj sveta… Spasa ima! Kad sam ja u ovom poslu izlazila na binu gladna, nisam imala vremena da jedem, pevala sam u ravnim čizmama i farmericama jer nisam imala kad da se presvučem… Kad sam uspla da pobedim anksioznost, možete i vi", rekla je Slavica, koja se tokom ovog obraćanja prisetila i samog početka karijere, kada je scenu i mikrofon smatrala ostvarenjem svih snova i ne računajući na probleme koje ova profesija može da donese.

 

Slavica Ćukteraš
foto: Screenshot

"Ovo je jako zanimljivo! Maštala sam još kao dete da budem poznata, da se bavim muzikom, da pevam… Tako da, kada sam postala ovo što jesam, ostvarila sam sve svoje snove. Da snimam pesme, da budem na TV-u, da budem javna ličnost, ali drugačije je to izgledalo u mojoj glavi. Ipak, osećala sam se super", priznala je.

 

Slavica Ćuktraš se, inače, povukla sa scene kada je osnovala porodicu i dok je još bila u braku sa fudbalerom.

 

" Povukla sam se, dosta mi je bilo svega, moj porodičan život je zahtevao da ne budem ovde, nego da budem tamo", nabrajala je ona razloge, svakako srećna što se ponovo vratila, pa i latila mikrofona.

 

Kad je dete iznervira, reaguje ,,kao i svaki roditelj”, priznala je kroz osmeh.

"Kao i svaki roditelj, poludim! Pokušam pričom, da ne bude dernjave, vriske, kako znaju deca da se bacajU"

 

O braku i deci sada razmišlja ovako

 

"Brak ne više, taj ispit sam pala, a dete, sad sam nešto i matora za dete", promrmljala je pevačica.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker