Jelena Rozga: Ne želim da odrastem

0
Pevačica Jelena Rozga otkriva da je srećna u vezi sa mlađim muškarcem i da godine nisu prepreka njihovom idiličnom odnosu, ali priznaje i da još ne razmišlja o braku i osnivanju porodice
foto: Tomislav Moze
foto: Tomislav Moze

Još dok je gradila karijeru u grupi Magazin, šarmantna pevačica Jelena Rozga (34) svojim glasom i stasom osvojila je simpatije publike. Dama koja uživa u ljubavi sa mlađim muškarcem čiji identitet vešto krije, nedavno je proživela pravu životnu dramu pošto je sedam meseci bila na meti sredovečnog muškarca koji ju je progonio i uznemiravao dolazeći čak i pred njenu zgradu u Splitu. Kada je slučaj prijavila policiji, napasnik je priveden, ali je nakon ispitivanja pušten kući budući da je nije fizički povredio. Ipak, Jelena sad želi da što pre zaboravi ovu epizodu i koncentriše se na lepše stvari u životu.

- Moram priznati da me je ta priča mnogo poremetila i rastužila. Nije nimalo prijatno da prilikom izlaska iz svog doma razmišljate da li vas ispred neko čeka. Nadam se da je sada sve iza mene i da više neću imati takvih problema. Ne želim da živim u strahu, ni ja, a ni moji roditelji koji noćima nisu spavali mirno - otkriva Jelena kojoj najveću podršku pruža njen nekoliko godina mlađi izabranik.

- Zaljubljena sam i srećna. U vezi mi godine nikada nisu bile bitne. Važno je da je osoba sa kojom sam dobar čovek i da me poštuje, ali je bitno i da postoji međusobno poverenje i razumevanje. Želim da mi dečko bude oslonac i da bude uz mene, ali u isto vreme veoma sam samostalna. Verujem u to da svaka žena treba da se trudi da izgradi svoj status u poslu i u životu kako bi bila nezavisna od svog partnera. Smatram da ljubav podrazumeva i kompromise jer kad nekoga voliš onda praviš kompromise ukoliko je to neophodno za dobro i jednog i drugog - priča Jelena koja ne planira uskoro da se uda.

- Još ne razmišljam o odlasku pred matičara jer mi je trenutno najvažnija karijera. Ima vremena za udaju, a iskreno, sam čin venčanja mi i nije toliko bitan. Ako mi je lepo u vezi i želim da budem sa osobom koja me čini srećnom, onda taj papir ne znači ništa. Još se u meni nije probudio majčinski instinkt, ali jednog dana svakako želim da se ostvarim u ulozi majke. Volela bih da imam ćerkicu - govori Rozga koja je ovog leta proslavila 34. rođendan.

- Godine sa sobom nose iskustvo i zrelost. Sad bolje znam šta je u životu bitno i da postoje mnoge stvari zbog kojih se ne vredi nervirati i na njih trošiti energiju. Ne plašim se starenja. Jedino što želim jeste da u glavi što duže ostanem dete, kao što je sada slučaj, i volela bih da to stanje uma traje dugo. Ne želim da odrastem! (Smeh) A godine kao godine sa sobom donose svoje znakove i njih se ne treba plašiti, već ih treba prihvatiti - otkriva pevačica koja željno iščekuje 11. novembar kada će održati svoj prvi samostalni koncert u Sava centru.

Danilo Mašojević

makonda-tracker