iskreno

"TATA JE SAMO OTIŠAO I NIKADA SE NIJE VRATIO": Naša mlada zvezda otvoreno progovorila o NAJBOLNIJIM trenucima

0

Jedna od najpoznatijih jutjuberki u Srbiji, Anna Lazarević iznela je nepoznate detalje iz svog privatnog života i otkrila kako se nosi sa negativnim komentarima.

foto: printscreen/mondo tv
foto: printscreen/mondo tv

― Izgradila sam stav, ličnost, samopouzdanje. Ne obazirem se na negativne komentare, znam da su to ljudi koji sede kod kuće, kojima je dosadno i samo pišu negativne komentare. Nemojte da budete takvi ― rekla je.

 

Priča koju je podelila sa svojim pratiocima je ona o odrastanju bez oca. Dobila je puno komentara podrške, iako joj nije bilo lako da priča o tom delu svoga života.

 

― Tata je samo otišao i nikada se nije vratio. Ne znam razlog zbog kojeg je on to uradio. Znate kako kažu, najvažnije je biti čovek, a to se sigurno ne može nazvati tako. Ne nedostaje mi on kao on, ali volela bih da imam oca pored sebe. Majka me uvek vodila na treninge, a sve moje drugarice su bodrili očevi. U tom periodu mi je otac nedostajao ― rekla je.

 

Dodala je da su joj baka i mama najveća podrška.

 

One su mi najveća podrška. Snimam i sa njima i imamo milionske preglede na videima. Dobro, priznajem, nekad moram da ih teram da se snimaju sa mnom, ali nećemo o tome ― rekla je kroz osmeh za 24sata.hr.

 

 

makonda-tracker