samo najbolje

LEPA MAMA NIJE ŠTEDELA: Sofija Milošević se za Novu godinu počastila najdražim ženskim komadima

2

Sofija Milošević je poznata po izuzetnom stilu, a sada je rešila i da se počasti skupocenim nakitom.

foto: Instagram
foto: Instagram

Manekenka je pazarila poklone za Novu godinu, te sebi priuštila dva prstena koja koštaju vrtoglavih 30.000 evra.


Kako izvor blizak manekenki tvrdi, Sofija najviše novca troši na svog sina Alekseja, a sada je rešila da i sebi ulepša praznike.

 

— Sofija najviše voli da kupuje za svog sina Alekseja, a kad je u prilici, onda počasti i sebe. Budući da u poslednje vreme voli da nosi nakit, Sofija se odučila da za Novu godinu sebi kupi čak dva nova prstena. I ovoga puta, odabrala je prestižni brend nakita, čiji najskromniji komadi koštaju nekoliko hiljada evra, a kako dobro zarađuje od svoje modne linije, njoj to očigledno ne predstavlja problem  otkriva izvor, pa dodaje:

 

— Oba prstena su optočena dijamantima i izuzetno su skupi. Sofija je prošle kupila i skupocenu dijamantsku narukvicu čiji oblik podseća na savijeni ekser, a sada se počastila prstenom u istom obliku. Samo taj prsten ju je stajao oko 10.000 evra, dok je drugi bio nešto skuplji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

 

Kako je objasnio je izvor, drugi prsten je još raskošniji.

 

Drugi prsten je masivan i ceo je optočen sitnim dijamantima. On je koštao skoro 20.000 evra i to je sigurno najekstravagantniji komad nakita koji Sofija ima. Njega planira da nosi samo u posebnim prilikama, a upravo su novogodišnji praznici dobar povod da ih stavi na ruku — priča izvor.

 

 

makonda-tracker