Ana i Nikola Rađen: Iz lošeg smo izvukli dobro

0
Vaterpolista Nikola Rađen i njegova supruga, pevačica Ana Rađen, pričaju kako su sa ćerkicama treću godišnjicu braka neplanirano proslavili usred generalnog štrajka u Grčkoj
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

U senci generalnog štrajka koji je paralisao Atinu pevačica Ana Rađen (28) i njen suprug, vaterpolista Nikola Rađen (26) proslavili su treću godišnjicu braka u svom domu na Glifadi. Za tu priliku Ana je u Grčku otputovala sa ćerkicama Ninom (2,5) i Teom (1,5), ali je trebalo da se vrati u Srbiju do prošle srede uveče kako bi pevala na otvaranju jednog prestoničkog kluba. Međutim, zbog blokade aerodroma u Atini i otkazivanja svih letova pevačica je ostala u novom domu gde je upriličena celodnevna proslava godišnjice braka.

- Pošto smo sa decom u Atini, godišnjicu smo proslavili u stanu. To je bila prava porodična žurka uz muziku, đuskanje i večeru i proveli smo se fenomenalno. Tog dana trebalo je da se sa devojčicama vratim u Beograd, ali zbog štrajka i zatvaranja aerodroma svi letovi su bili otkazani. Eto, viša sila učinila je da taj dan ipak ostanemo svi na okupu - priča Ana čiji suprug je dan kasnije vanrednim letom otputovao u Rusiju na utakmicu zajedno sa saigračima iz svog VK Hios.

- Svima nam je bilo drago što ćemo još koji dan biti zajedno. Ana se malo uznemirila zbog posla jer je propustila nastup u Beogradu, ali to nam je samo na nekoliko minuta prekinulo uživanje. Iz nečeg lošeg mi smo izvukli dobro - ističe Nikola i otkriva šta su supruga i on jedno drugom darovali povodom godišnjice.

- Imali smo večeru, tortu i još nekoliko poklona. Posle tri godine provedene u braku sa Anom mogu samo da kažem da sam srećan čovek -  kaže vaterpolista čiju izabranicu nije preterano uznemirilo to što

ih je u Atini ostavio same i otišao u Rusiju.

- Ne vidim ništa neobično i strašno u tome jer je njegov posao takav. A mi smo već dovoljno vremena provele u Atini pa se lako snalazimo. Naravno da smo bezbedni, pošto je na Glifadi mirno i nema incidenata. Verujem da se na vestima prikazuju samo najgore stvari koje se ovde trenutno dešavaju, a nije baš sve tako crno. Grci su sjajni domaćini, prijatni i ljubazni, bez obzira na trenutno stanje. Po ceo dan smo napolju. Idemo u šetnju, u igraonice, parkove, na plažu. Jedino ne idemo u centar Atine zbog protesta, ali svakako na Glifadi imamo sve što nam je potrebno. Nema razloga za paniku - kaže Ana, a i njen voljeni potvrđuje da mu je porodica na bezbednom.

- Ćerke su još male da bi primetile tako nešto, a kao što je Ana već rekla, na Glifadi, gde smo smešteni, potpuno je mirno. Jer da nije tako, sigurno im ne bih dozvolio da dođu ovde - priča Nikola koji sa svojom dragom još ne planira treće dete.

- Trenutno smo posvećeni našim devojčicama i poslu, a kad osetimo da je vreme za treće dete, onda ćemo o tome i razmišljati. Ana zbog dva carska reza u razmaku od godinu dana ne bi smela u skorije vreme da zatrudni jer bi to bilo rizično - zaključuje popularni sportista.

Nikola Rumenić

makonda-tracker