ćerki još uvek nije saopštio tužne vesti

DARKO LAZIĆ NEUTEŠAN ZBOG SMRTI OCA: Otišao je na operaciju potpuno ZDRAV, ali neću podneti PRIJAVU...

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Neotesani

20-12-2020 18:01h
Ko ide na operacije ako je potpuno zdrav? Je li išao da napumpa usta ili je operisan da bi prestao da se goji ko i ti. Da ste kupili ključ za vrata od kujne, ne bi morao da se operiše. Sram te bilo! I ti kao nećeš da dizeš prijave! Za šta? Zar nijepotpisao da prihvaća rizik. Neotesani alkoholičaru jedan!

Zvezda1991

20-12-2020 23:43h
@Neotesani
Neotesani imas puno pravo sta trazi pored Morave ked nezna da pliva.Sta sada treba da radi cela Sbija de se zavije u crno jer je Lazicu umro otac. Neka je coveku laka crna zemljaali je sada dosta o toj temi.

Zvezda1991

20-12-2020 23:36h
Neka je coveku laka crna zemlja.Ali ljudi dosta o tom Darku Lazicu pa sta je taj covek uradio za ovu nasu Srbiju. Prestanita vec jednom da pisete o njemu njegovom ocu.Ima mnogo vaznijih stvari u nasoj Srbiji od tog Lazica. Molio bih redajciju da nas vise nezamaraju sa tim pespotrebnim stvarima.HVALA!

Pismena

20-03-2021 21:43h
Auu.. nepismenog naroda...danas moze svako da komentarise.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: