da li ste znali?

VEOMA IH PODSEĆAJU NA ČUVENI GLUMAČKI PAR: Komšije Slobode i Vojina otkrivaju kako se ponašaju kada se kamere ugase!

1

Žive kao sav normalan svet i nisu probirljivi.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Glumački par Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović godinama vazi za veoma pizemne, kulturne i umerene sagovornike, a sada su njihove komšije otkrile kakvi su kada se kamere ugase.

 

"Pitate za Slobu i Vojina? Pa kako ne bih znao. Divni ljudi. Viđam ih. Prizemne osobe. Znate, ima onilh poznatih ličnosti koji kada se pojave dva puta na TV-u dignu nos i ne znaju da kažu dobar dan. Njih dvoje su baš normalni. Dolazili su sa devojčicama da kupuju kod nas. Od osnovnih stvari za školu, sveske, olovke, udžbenici. Moram da priznam da je Sloboda češce dolazila. I da, mnogo je lepša uživo nego na televiziji, iako je i na TV-u lepa. Baš su prijatni, to je moj zaključak "- rekao je prodavac u knjižari.

 

Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković
foto: Damir Dervišagić

lz susednog ulazi izlazi starija gospođa imala samo reči hvale za supružnike.

 

"Naše drage komšije. Često viđam Vojina sa ćerkicama da ih šeta. Divan čovek. Tako markantan, to držanje. Baš me njih dvoje podsećaju na Milenu Dravić i Gagija. Taj stav, prirodnost. A ćerkice su ko dve lutke. Toliko vaspitana deca. Voze često bicikle ili su tu u parkicu na klackalice"- kaže jedna gospoda.

 

Komšija iz obližnjeg kafića takođe je imao šta da kaže.

 

" Vojin je znao da često svrati i popije prvu jutarnju kafu kod nas. Ali ga sada ređe viđamo. Nekada dođe sa Slobodom, nekada ona sama. No, kako je korona, baš retko. Ne pamtimo kada je dolazio. Sve najlepše mogu da każem o našim komšijanma. Znaju da se našale" - rekli su u kafiću.

 

 

 

makonda-tracker