Severina ruši rekorde na Facebook-u

2
Severina je ponovo dokazala da je jedna od najvećih zvezda na ovim prostorima, pošto je na Facebooku premašila je brojku od visokih 200 hiljada obožavatelja

Severina je neosporni fenomen hrvatske javne scene u šta je uverila publiku nebrojeno puta svojim muzičkim, glumačkim i ostalim javnim angažmanima. Srazmerno njenoj popularnosti na sceni, njena popularnost prepoznata je i na društvenim mrežama, pa je pevačica na Facebooku premašila brojku od 200 hiljada obožavalaca.

Severina je odlučila da iznenadi svoje danove i da im se zahvaliti na ljubavi i podršci koju joj pružaju. U prvom delu iznenađenja predstavljene su obrađene fotografije Viktora Drage, koje je specijalno za ovu priliku obradio i oslikao Juraj Zigman, proslavljeni hrvatski dizajner iz Kostrene sa kojim Severina intenzivn sarađuje u poslednje vreme.

 Kostim sa revijalnog nastupa na Dori 2011., kao I haljine i ostali kostimi u kojima je Severina snimila spot za pesmu Bred Pit samo su početak divne saradnje i prijateljstva između Severine i Zigmana.

Drugi deo iznenađenja trebalo bi da bude objavljen sredinom, odnosno krajem ovoga meseca.

makonda-tracker