Sanja Doležal: Plesom skinula višak kilograma

0
Pevačica popularne grupe Novi fosili, koja će 17. novembra nastupiti u beogradskom Sava centru, radosna je zbog toga što je pojavljivanje u hrvatskoj verziji šou programa Ples sa zvezdama njenom organizmu donelo dobrobit
Foto: Story arhiva
Foto: Story arhiva

Pevačica Novih fosila Sanja Doležal rado se prisetila dana kad je naporno trenirala za svaku emisiju. Dodatno je kao prevozno sredstvo po Zagrebu koristila bicikl. Osim što je tako izbegla nerviranje zbog kolona i gradske gužve koja je slična beogradskoj, Sanja je uveliko poboljšala i svoju kondiciju. Jela je i puno voća i povrća pa ne iznenađuje što je na kraju plavokosa dama uspela da smrša čitavih sedam i po kilograma.

Iako joj nije uspelo da se plasira u finale Plesa sa zvezdama, Sanja je presrećna što je shvatila da se u igri krije savršen recept za vitku liniju koja će, baš kao i njenog supruga Nenada Šarića, oduševiti i beogradsku publiku na koncertu sredinom novembra. Kako pišu hrvatski mediji sredovečna lepotica peva i kreće se po pozornici sa jednakim žarom kao kad joj je bilo dvadeset godina.

makonda-tracker