SVE PRŠTI OD LUKSUZA

TRENDI KAPUT, NADMOĆNE ČIZME, ALI... SVE JE U SENCI TORBE! Jelena Karleuša u zimskom izdanju koje ćete DOBRO upamtiti

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Ime

15-12-2020 10:30h
Bogati putuju, a stoka se boji korone.

Modesti Blejz

15-12-2020 11:50h
Jos kad bi ona zaista ovako izgledala... Jedino realno na ovoj slici su stvari. Ko je nju video uzivo, zna da ovo na slici nije ona, vec majstorija fotosopa

Verujem

15-12-2020 13:40h
@Modesti Blejz
Druga fotka je obradjena a ona prva ( u zelenom) je oriđiđi... ne vdim šta je "za ne verovati" na toj fotki. Pola stanarki moje zgrade izgleda bolje

Laki

16-12-2020 09:46h
Ko je poznata pevacica o kojoj pisete,o lepoti necemo jer fotosopirana silikonusa nemoze biti lepotica osim za neke pacenike

Peki

16-12-2020 11:36h
Bolest ne bira.

Istina

17-12-2020 08:13h
Nikad ali nikad ne bih volela da ugledam ono isto što u ogledalu svako jutro ugleda Jelena Karleuša kad ustane! Od tog horora se ledi krv u žilama!

Bojana

17-12-2020 08:16h
Poznata pevačica?!?!? Jel ova na slici?!?! Izvinite, ali svi viđamo uživo sasvim drugu ženu sa istim imenom i prezimenom koja nema nikakve pevačke kvalitete.

Simona

28-12-2020 11:56h
Bravo Jelena!!! Ni jedna javna ličnost sa ovih prostora, a i šire, nije ti ni do kolena u glamuru, umeću slikanja, izgledu, garderobi... itd... Sve u svemu, ovaj autfit iz aviona, a posebno torba, svetski. Mogu da te ne vole, ospopravaju, vređaju, ali moraju da ti odaju priznanje za stil, glamur, garderobu... Govorim o garderobi van onih bodija i sl, to je scena i to je van svake kategorije. A i to, umeš samo ti da izneseš.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: