Nina Morić: U zagrljaju venecijanskog princa?

1
Nakon što se činilo da je nakon perioda oporavka od mučnog razvoda pronašla sreću s Paskalom Granatom, hrvatska manekenka Nina Morić snimljena je kako se zabavlja s princom Venecije i Pijemonta Emanuelom Filibertom

Princ Emanuel Filiberto važi za velikog zavodnik, a čini se da ni lepotica Nina Morić nije uspela da odoli njegovim čarima.

Kako prenosi portal Net.hr, na slikama objavljenim u italijanskim medijima, vidi da su bivša supruga Fabricija Korone i princ od Venecije i Pijemonta toliko bliski da im razmena nežnosti u javnosti ne predstavlja ama baš nikakav problem. Njih dvoje su tako bez ustručavanja u jednom milanskom restoranu naslanjali glavu jedno drugome na rame, a njihovi pogledi govorili su više od reči.

U blizini nije bilo njenog verenika Paskala Granata, a ni prinčeve supruge, francuske glumice Klotilde Kuro sa kojom je Emanuel tokom osam godina braka dobio dvoje dece.

Inače, italijanski list Corriere della Serra juče je objavio vest da bivši suprug Nine Morić, Fabricio Korona očekuje dete sa TV zvezdom sklonom skandalima Belen Rodrigez, čiji privatni porno uradak iz mladosti je nedavno dospeo u javnost. Zbog Fabrisijeve preljube sa fatalnom Belen njihov deceniju dugi brak okončan je 2007. godine, zbog čega je unesrećena Nina pokušala da izvrši samoubistvo tabletama za smirenje.

makonda-tracker