Džastin Biber ima tromesečnu bebu?

0
Ako se tvrdnje koje je iznela jedna devojka pokažu istinitim, ispašće da mladi superstar Džastin Biiber ipak nije takvo nevinašce kakvim se predstavlja u javnosti

Prema pisanju stranih medija, dvadesetogodišnja Maraja Jiter podnela je zahtev za utvrđivanje očinstva kojim želi da dokaže da je ostala u drugom stanju posle kratkotrajne afere sa Džastinom Biberom u bekstejdžu nakon jednog od njegovih nastupa.

Iako je svesna toga da bi mogla da bude okrivljena zbog seksualne zloupotrebe maloletnika, jer u vreme navodnog začeća pevač je imao svega šesnaest godina, ova devojka želi da njeno dete ima sva zakonska prava i adekvatnu novčanu, ali i emotivnu podršku od svog oca.

- Čim smo se pogledali bilo je jasno da postoji jaka obostrana privlačnost među nama i počeli smo da se ljubimo. Nedugo zatim, Džastin Biber je predložio da se sklonimo na neko privatnije mesto kako bismo mogli da budemo malo sami. Pristala sam i pošla sa njim. On mi je rekao da želi da vodi ljubav sa mnom i da će mu to biti prvi put – ispričala je Maraja.

Ona tvrdi da Biber nije želeo da praktikuje siguran seks i da se vrlo brzo njegova simpatična pojava transformisala u nešto sasvim drugo.

- Ušli smo unutra i odjednom se on potpuno promenio. Počeo je da me dodiruje i da mi govori opscene reči. Zatražila sam mu da stavi kondom, ali je on bio uporan u stavu da nema nameru to da uradi. Kako mi je rekao, pošto mu je bio prvi put, želeo je da oseti svaki trenutak – iznela je još detalja ova devojka.

Početak sudskog procesa zakazan je za 15. decembar i u slučaju da se Juterine tvrdnje dokažu istinitim, Kanađanin bi zaista mogao da se nađe u nebranom grožđu.

- Još uvek nismo videli tužbu. Tužno je što je neko spreman da izmisli takve jedne zlonamerne, klevetničke i više nego očigledno netačne tvrdnje – poručio je Biberov predstavnik za štampu.

makonda-tracker