Lepotice i košarkaši na humanitarnoj večeri u klubu Mr. Stefan Braun

0
Humanitarno VIP veče u klubu Mr. Stefan Braun ponovo je okupilo veliki broj poznatih ličnosti, koje su se odazvale pozivu da pomognu u prikupljanju dobrovoljnih priloga.

Zvezda Granda Jelena Gerbec, starlete Soraja Vučelić i Anastasija Buđić, kao i pevačica Jellena, našle su se u šanku i animirale goste da doniraju novčana sredstva i pomognu dvema napuštenim devojčicama iz Kragujevca.

Tokom večeri, organizovana je i humanitarna licitacija lopte i dresa sa potpisima košarkaša kluba Hemofarm. Zaštitna lica ovog kluba Vlada Stanojević i Marina Kotevski, u društvu Alekseja Nešovića, poznatog košarkaša ovog kluba, pomogli su da licitacija protekne što uspešnije.

Klub Mr. Stefan Braun nastaviće da organizuje brojne humanitarne akcije i tokom novembra, a najavljen je i bogat muzički program. Već sledećeg ponedeljka za di-džej pultom naćiće se popularni elektro dvojac Stereo palma. Ljubitelji dobrog zvuka imaće priliku da sedmog novembra 2011. godine, uživaju u  velikim hitovima, poput remiksa čuvene stvari Lick it, Cada Vez, Dreaming, Miami Bitch, Andale, a ujedno i pokažu i svoju humanu stranu. 

makonda-tracker