bez zadrške

"NA MENI JE SVE PRIRODNO!" Lidija Vukićević otkrila TAJNE SVOG IZGLEDA, pa otkrila SVE o svojim FINANSIJAMA

20

Glumica Lidija Vukićević otvoreno je pričala o novcu koji je zarađivala tokom godina, a njene reči će, zasigurno, pokrenuti veliki broj komentara, kako to često bude slučaj kad je ona u pitanju.

foto: Instagram
foto: Instagram

"Od honorara u seriji "Bolji život" ja sam napravila kuću u Golupcu", kazala je Vukićevićeva, pa iznela još detalja.

 

"Od reklama, zahvaljujući seriji, kupila sam dva automobila. Jedan je bio za mene, drugi je bio za tatu", dodala je Lidija u emisiji "Šok tok".

 

Inače, Lidija je ostvarila veliku populrnost zahvaljujući ulozi Violete, a mnogi komentarišu da se glumica nije mnogo promenila od emotivanja serije, s obzirom da izgleda veoma mladoliko.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Ona je nedavno otkrila i šta je njena tajna.

 

Jedino što sam radila na licu je tretman u vidu bockanja kojim se pospešuje rad kolagena. To kožu čini baršunastom. Osim toga, ništa više nisam radila, nikakve operacije. Suština mog mladolikog izgleda je taj što se ja negujem od 18. godine. Moja je bila stroga i brinula je o izgledu mene i moje sestre, još kao mlade devojke smo počele da koristimo kreme za lice. Pored toga genetika, imam zahvalnu kožu na moju majku. Pored toga, vodim zdrav život, ne pijem, ne pušim, zdravije se hranim i sve to rezultira ovakvim mojim izgledom”, otkrila je Lidija i dodala da je apsolutni pobornik prirodnog izgleda.

 

Na meni je sve prirodno. Kosu ne ispravljam, prirodno je kovrdžava. Obrve ne čupam, kao što se može primetiti. Imam svoje nokte, ne volim veštačke. Zubi su, takođe, moji. Nikada nisam želela da stavljam navlake i da imam neprirodno bele zube. Održavam ih tako što idem na svaka dva meseca kod zubara i koristim crnu pastu da bih zadržala belinu zuba”, zaključuje glumica.

 

 

makonda-tracker