Skarlet Johanson: Znam iz kog ugla moje golo telo deluje najbolje

1
Jedna od najseksepilnijih glumica na svetu Skarlet Johanson slikala se za naslovnicu decembarskog izdanja Vanity Fair i u intervjuu za ovaj list otkrila kome su bile namenjene njene kompromitujuće golišave fotografije koje su pre nekog vremena procurele u javn
foto: vanityfair.com
foto: vanityfair.com

Nekada plavuša, a danas vatreno crvenokosa, Skarlet Johanson prvi put je otvoreno progovorila o skandalu od pre par meseci kada su na Internetu osvanule nage fotografije koje je sama snimala u kupatilu.

- Svesna sam iz kojih uglova izgledam najbolje. Slike sam slala svom tadašnjem mužu Rajanu Rejnoldsu. Nema ničeg lošeg u tome, pa nisam snimala pornić! Mada, ne vidim da ima bilo čega lošeg ni u tome – primetila je Skarlet.

Dvadesetšestogodišnja zvezda pričala je i o svom dugogodišnjem prijateljstvu sa rediteljem Vudijem Alenom i njihovoj zajedničkoj, pomalo bizarnoj, opsednutošću hipohondrijom.

- On se veoma mnogo rukuje. Ja prvo nakapam dezinfekciono sredstvo na svoje šake i onda mu to isto sredstvo pri pozdravu prenesem. Jedini razlog što smo Vudi i ja i dan danas prijatelji leži u tome što sam uspešno dijagnostikovala sve promene na njegovoj koži, svaku leziju, svaku moguću bolest. Prepisala bih mu lekove za koje bi on onda tražio recept od svog doktora – pojasnila je glumica, pevačica i fotomodel.

makonda-tracker