tuga

KUM POZNATOG PEVAČA OTKRIO KOJA JE BILA NJEGOVA POSLEDNJA ŽELJA: Na sahrani će zasvirati 50 violina, a ovo je razlog!

4

Sve će biti onako kako bi Džej voleo.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Poslednja želja Džeja Ramadanovskog po rečima njegovog kuma Zorana Jagodića Ruleta  na sahrani  će biti ispunjena, a ona je glasila  da mu na grobu zasvira 50 violina.

 

Džej Ramadanovski biće sahranjen u petak, 11. decembra, u 14:30 u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a sahranu priprema pevačeva porodica, kao i kum Zoran.

 

" Čujem se sa ćerkama njegovim, Marija je sa mamom, Ana je kod kuće. Prolaze dani, nema ga da se javi i sve nam je teže. U kafiću smo na Dorćolu, dolaze ljudi, prijatelji, sve je vest pogodila mnogo. Porodica i ja se bavimo sahranom, sređujemo sve što treba. Imao je želju kad umre da mu na grobu zasvira 50 violina, hteo je tu muziku 60-ih. Pokupili smo sve muzičare, ispratićemo ga baš kako je zamislio i kako dolikuje "- rekao je Zoran Jagodić Rule.

 

foto: Dragana Udovičić

Podsetimo, Džeju je pozlilo u njegovom stanu na Dorćolu, gde je bio u strogoj izolaciji zbog korona virusa, te je ekipa Hitne pomoći ubrzo stigla na lice mesta i započela reanimaciju, međutim, uprkos svim naporima lekara, on je preminuo.

 

Džej je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu. Iza njega ostale su neutešne ćerka Ana i Marija, kao i bivša supruga Nada.

 

 

 

makonda-tracker