tužno

"NEDELJA, A VIŠE VAS JA ZAGRLITI NEĆU": Kolege se dirljivim rečima opraštaju od Džeja Ramadanovskog!

1

Pevač je preminuo usled problema sa srcem.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Prevač Džej Ramadanovski preminuo je u snu, usled problem sa srcem.

 

Ova vest zatekla je sve njegove kolege, a na ovaj dirljiv način su se oprostili od njega.

 

Jana Todorović saznala je za Džejevu smrt tokom emisije "Premijera", pa je odmah počela da plače. Jana je otpevala njegovu pesmu "Nedelja" u suzama, pa je naglasila kako je Džej uvek bio divan prema mlađim pevačima i bio spreman da pomogne.

 

foto: Instagram

"Izgubio sam mog brata...Ne mogu više da pričam", bilo je sve što je Aca Lukas izgovorio.

 

foto: Nemanja Nikolić

"Šta je ovo, svi umiru… Znam da je imao problem sa srcem", jedva je izgovorila od šoka Mina Kostić.

 

foto: Damir Dervišagić

"Naš prijatelj ga je doveo i rekao da mali zna da peva. Nažalost i Zoki je pokojni. Džej nam je pevao, igrao, bili smo fascinirani, taj glas, ta energija, jedna duša, ali znate kako - ovaj posao je surov i ne podnose ga svi isto, opn kao da je ceo život terao inat životu. Piće, droga... Nije on jedini. Futa se jako čuo sa njim, a ja nisam, zbog korone i svoje bolesti. Nisam imala pojma, to sam čula pre 15 minuta i bila sam u šoku. Ja sam strepela, taj njegov inat, nije trebalo to da radi... Ja sedim kući, idem na terapije, idem po lekarima", rekla je Marina Tucaković u "Premijeri".

 

foto: Damir Dervišagić

 

"Nedelja, a više vas ja zagrliti neću... Upravo sam saznala da je zauvek prestalo da kuca veliko srce našeg Džeja. Baš u nedelju. Daleko negde sad, na put bez povratka, naš sin se spremio i otišao. Nek ti je blistav i svetao taj put, dragi kolega. I neka ti je laka zemlja i večnost. Iskreno saučešće porodici, prijateljima i svima koji su ga voleli. Ana i Milutin", napisala je Ana Bekuta na Instagramu.

 

foto: Antonio Ahel/ATA Images

"Počivaj u miru, brate moj", napisao je Đani na mrežama.

 

foto: Instagram/printscreen

 

 

makonda-tracker