pomirili se

"SVE JE BIO NAŠ DOGOVOR": Suprug Tanje Savić izneo ŠOK detalje o njihovoj svađi, vrdi da je sve bila PREVARA

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Čapo

06-12-2020 01:42h
Jovančeviću čoveče hitno kod nekog dobrog neuro psihijatra ti si čoveče prolupo sto od sto!!!!

Sumnja

06-12-2020 06:13h
Kakv god da je dogovor ili okolnosti u kojima su se nasli Tanja i njen muz i djeca, Dusan ovo nije trebao da izjavi,, sto ipak baca sumnju da je to bio bilo kakav dogovor.

Stella

06-12-2020 08:19h
Ovaj Dusan laze .

abc.

06-12-2020 12:17h
@Stella
i to na kamare, ali izgleda da ima ljudi ,koji su naseli na njegovu priču!

Bor Boranin

06-12-2020 08:27h
Tanja i Dušan gluposti koje su iznosili u javnosti neka im služi na čast i počast. Oni misle da su nekoga prevarili, ne nisu, prevarili su samih sebe. Mladi su ljudi, a kojim glupostima se bave. Šta misle, kada deca odrastu pročitaće šta su im sve priredili (tako zvani) roditelji. Ukoliko su sve nedođije prevazišli na liniji Srbija-Australija, oni s kim se druže najverojatno drugim očima ih gledaju, a ne kako Tanja i njen čovek misle. Ovo što su u predhodnom periodu iznosili, smeta mi kao čoveku, a nemam nikakve veze s tim, šta reči, neka čuvaju decu i neka ih služi ljudkost i zdravlje!

Marija

06-12-2020 08:58h
Loš marketing. Ne vidim svrhu lažljivih priča.

Sara

06-12-2020 13:38h
Koji psihopata, na ovaj nacin zeli Tanju da jos vise diskredituje i unesreci! Tanjice, ne brini, niko mu ne veruje, dzaba mu sve!

Bobo

06-12-2020 14:56h
Nista oni nisu folirali ... sad pokusavaju da tako prikazu ... imace ovo produzetak zapamtite sta sam rekao ...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: