Porodila se Mirka Vasiljević

1
Popularna glumica Mirka Vasiljević porodila se sinoć u Francuskoj.
Foto: Vladimir Šporčić
Foto: Vladimir Šporčić

Kako Press saznaje, ona je svom nevenčanom suprugu fudbaleru Vujadinu Saviću rodila sina, kome su srećni roditelji dali ime Andrej. Prema rečima sagovornika Pressa, uz Mirku su sve vreme bili i njeni svekar i svekrva, proslavljeni fudbalski as Dule Savić i voditeljka Marina Rajević.


- Mirka i Vujadin su odlučili da se njihov sin rodi u Francuskoj, gde on igra fudbal. Porođaj je obavljen u večernjim časovima i protekao je u najboljem redu. Lekari su bebu ocenili najvišom ocenom, a Mirka i Andrej su smešteni u jednom od bolničkih apartmana. Ako sve bude u redu, kući će otići sredinom nedelje, a povratak u Srbiju ih očekuje tek za nekoliko meseci, kada beba bude mogla da putuje - navodi sagovornik Pressa, koji dodaje da su porodice Savić i Vasiljević celu noć slavile u društvu prijatelja.
Lepa glumica i sin Duleta Savića vezu su započeli u januaru 2010. godine, a verili su se godinu dana kasnije u Francuskoj, tačnije u Bordou, gde Vujadin igra fudbal već dve sezone. Prosidba je bila krajnje romantična, a njih dvoje se toliko vole da im godine nisu bile prepreka za ovako veliki korak. Nažalost, nisu mogli sa prijateljima iz Beograda da proslave veridbu, ali je zato glumica odmah nakon povratka iz Bordoa izvela svoje društvo na poznati splav, ne bi li sa njima podelila srećnu vest. Poznati par je odlučio da se venča sledeće godine, kada će i krstiti sina.

makonda-tracker