NIŠTA NE KRIJE

PEVAČICA SE VIŠE NE BI UDAVALA, A VEZA BEZ OBAVEZA NIJE NA ODMET: Zlata progovorila o intimi i publiku ostavila bez reči

2

Iza sebe ima dva braka, kao i sinove, te je sada došlo vreme da se posveti sebi.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Nakon što je pevačica Nada Topčagić objavila na društvenim mrežama fotografiju staru nekoliko decenija na kojoj se sunča u toplesu sa voditeljkom Suzanom Mančić, pevačica je obelodanila da poseduje još takvih snimaka na kojima su i druge pevačke zvezde, te se tim povodom oglasila i Zlata Petrović.

 

Pevačica je istakla da joj nije bilo strano sunčanje na taj način.

 

"Uvek sam za sunčanje u toplesu. Kada sam bila mlada, sunčala sam se u toplesu i pred svojom decom, kao i pred klincima Goce Božinovske, Lepe Brene... Tada je to bilo normalno da se na plaži skidamo. Nismo htele da nam ostaju linije od kupaćeg", izjavila je pevačica, pa dodala:

 

foto: Nemanja Nikolić

"Sada to ne bih radila zbog sinova, koji su odrasli. Ipak, ako bih se negde osamila i sunčala u toplesu, a paparaci me slučajno slikali, razumeli bi oni to."

 

Pored toga, Zlata je progovorila i o mogućnosti da ponovo stane na "ludi kamen".

 

"Ma, kakav brak. Ja sam za vezu bez obaveza. Unuka mi ima 14 godina, a ja da se u 58. udajem?! To je samo papir. Ne volim da se vezujem. Više volim da muškarac ima svoj stan i svoj život, a možemo da budemo zajedno i deset sati dnevno. Ne bih se udavala, pa da se sa nekim davim!", istakla je u svom prepoznatljivom maniru Petrovićeva.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker