teški momenti zauvek su obeležili njihove živote

"IMAO SAM 9 GODINA KADA SU MOJOJ SESTRI REKLI DA IMA LEUKEMIJU": Potresni detalji iz života Luke Jovića koje malo ko ZNA

0

Fudbaler Real Madrida Luka Jović ima stariju sestru Miljanu, za koju je jako vezan, a malo ko zna za njihovu potresnu porodičnu priču

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako je njena lepota nešto na šta će svi odmah obratiti pažnju, malo ko zna da je Miljana pre svega veliki borac.

Kao dete je uspela da pobedi tešku bolest, o čemu je Luka ranije govorio.

- Kada sam imao devet ili deset godina moja sestra se razbolela. Rekli su joj da ima leukemiju, mnogo vremena je provela u bolnici i taj momenat je obeležio naše živote. Porodica nam je bila razdvojena, majka je bila sa sestrom u bolnici, a ja sa ocem i dedom i na trenizima u Zvezdi. Bilo je teško. Sećam se osećaja kada se vraćam iz Beograda u Batar posle utakmice. Jednog dana je na putu moj otac pokupio strica i rođaka. Nismo znali šta se dešava i upali smo u veliko slavlje. Kod kuće nam je moja sestra pokazala papir na kome je pisalo da je izlečena - ispričao je jednom prilikom Jović.

 

Miljana danas živi u Beogradu, gde studira, a kad god ima vremena poseti brata u Madridu. Već duže vreme uživa u srećnoj vezi sa svojim izabranikom Đorđem, a svoju ljubav neretko pokazuju i pratiocima na društvenim mrežama.

 

Miljana obožava bratanca Davida, Lukinog sina kog je dobio sa bivšom devojkom Anđelom, kao i malog Alekseja kog je nedavno dobio sa manekenkom Sofijom Milošević..

 

 


 

makonda-tracker