neizvesno

SIN OLIVERA MANDIĆA SE BRANIO ĆUTANJEM? Ne želi da se brani zbog nasilja nad bivšom ženom, evo šta je sud naložio!?

0

Mediji već mesecima pišu o ovom slučaju.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Darijan Mandić, sin popularnog pevača Olivera Mandića, osumnjičen za nasilje u porodici nad bivšom suprugom, na saslušanju kod tužioca navodno se branio ćutanjem, ne želeći da iznosi svoju odbranu, prenose domaći mediji.

 

Mandić je ubrzo nakon što je uhapšen i poslat na izdržavanje zatvorske kazne od 30 dana, jer je prekršio hitne mere zabrane prilaska svojoj bivšoj ženi Jeleni i deci, sproveden na saslušanje u Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Nakon što je suočen sa krivičnom prijavom koja je protiv njega podneta, a u kojoj se navode detalji događaja od 9. novembra, kada je došao na adresu bivše žene, lupao je na vrata, a potom joj razlupao automobil, odlučio je navodno da ne iznosi svoju odbranu i brani se ćutanjem.

 

foto: Nemanja Nikolić

 

"Postupajući zamenik Trećeg osnovnog tužilaštva naložio je da se obavi psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog koje će obaviti tročlana komisija veštaka. Takođe, naloženo je saslušanje svedoka koji su prisustvovali incidentu, ali i imaju saznanja o odnosima ovo dvoje bivših supružnika - navodi izvor upoznat sa slučajem.Darijan Mandić već godinama uznemirava bivšu ženu Jelenu i njihovo troje maloletne dece. Problemi koje je pravio kulminirali su 9. novembra kada je došao ispred njenog stana i demolirao Jelenin automobil."

 

Jelena i Darijan Mandić ne žive zajedno od aprila 2018. godine kada je on napustio stan koji je u njenom vlasništvu, a u kojem su zajedno žveli. Zvanično su se razveli 10. septembra ove godine, a šest dana kasnije Jelena i njihovo troje dece preživljavaju pakao.

 

 

 

makonda-tracker