razlog nije nimalo prijatan

NA METI SUROVIH KOMENTARA: Isplivala fotografija zbog koje je jasno zašto Viktorija Bekam KRIJE svoje ŠAKE!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

MrsiMudoje

01-12-2020 08:11h
Koliko je alkohola preradila gospodjina jetra ona je i dalje Bomba !

MILENA

02-12-2020 10:27h
Svi imamo nekakve nedostatke, a, osim onih koji "odu" mladi, starimo, takođe. Već neko vrijeme vlada nesmiljeni teror mladosti, pa labilniji ( nažalist, mnogi su takvi) , da bi ga ispoštovali, prave nakaze od sebe. "Plastični" hirurzi se množe i bogate nevjerovatnom brzinom. Kozmetička industrija i saloni "ljepote", takođe. Raznorazni gurui za ishranu i , uopšte, zdrav život, ne daju nam predaha od svojih lupetanja i potpuno besmislenih, a vrlo često , po zdravlje opasnih savjeta. O pogubnom uticaju na zdrav razum da i ne govorimo. Samo pogledajte ljude oko sebe. Mnogo prepariranih, istovjetnih bezizražajnih, tj. tupih lica, kao lutke ili, što je još gore, programirani roboti. Osim "fasade", mnogi ljude više ništa ne interesuje. Instruisani smo da mislimo i težimo samo jednom cilju- fizičkom savršenstvu. Razum je, izgleda, posustao i povukao se pred tom silom nabildanih trbušnih pločica, napućenih debelih, usana, natapiranih umetaka kose, enormno velikih grudi, isturenih trtica, blještavih porculanskih zuba od kojih hvata jeza. Ponekad se pitam ima li uopšte više nade za čivječanstvo.

Svetlana 123

02-12-2020 15:59h
@MILENA
Svaka čast, slažem se u potpunosti sa celim vašim komentarom. Ne bih imala šta dodati

Lola

02-12-2020 18:17h
Sta fali rukama i o kakvim borama pricate? Ljudi su stvarno uzasno surovi .Pametan se nikad nece stideti svog tela i starenja kao prirodnog pricesa! Hvala Bogu da ostarimo ,a ne da umiremo mladi i zategnuti!!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: