UMALO ZAPLAKAO

"OTAC JE OTIŠAO NA RATIŠTE, MI SMO OSTALI SAMI BEZ DINARA": Ognjen Vranješ progovorio o NAJBOLNIJIM životnim trenucima

7

Poznati fudbaler otvorio je dušu tokom gostovanja u emisiji "Sceniranje" i progovorio o najtežim životnim trenucima

foto: kurir tv
foto: kurir tv

Ognjen Vranješ u žižu javnosti dospeo je zbog skandala sa udatom pevačicom, a sada je otvorio dušu u "Sceniranju" na Kurir televiziji.

 

- Dosta stvari nisam iznosio iz privatnog života. Ko god me poznaje, zna kakav sam privatno. Nisam želeo da se prikažem u tom svetlu, najbitnije mi je šta misli moj krug i moji najbliži - počeo je Vranješ u "Sceniranju".

 

Za početak je fudbaler priznao ko je na njega imao veći uticaj, majka ili otac, a potom progovorio o teškim trenucima koje je proživeo zbog rata.

 

foto: kurir tv

- Otac dosta nije bio prustan, bavio se fudbalom isto. Posle je bio rat u Bosni, bio je odsutan pet godina. Dosta se sećam i nije mi lepo. Otac je otišao na ratište, brat, majka i ja ostali smo sami kući bez dinara, nije bilo prijatno - rekao je Vranješ.

 

- Nekih dana dešavalo se da nije imalo da se jede, ali hvala Bogu, preživeli smo, izašao sam jači iz toga. Ostale su mi najviše u sećanju kako se igramo, čekali smo da naiđu tenkovi, trčali smo za njima, bacali su nam neke žvake, mi kupili za njima. Kada su počele sirene, tad smo trčali u kuću. Sada tek shvatam šta je rat, koje je to zlo - dodao je fudbaler.

 

foto: kurir tv


 

 

makonda-tracker