Ivica Dragutinović: Opet sam zaljubljen u svoju Selin

1
Fudbaler Ivica Dragutinović kaže da je ponosan na nevenčanu suprugu Selin koja će mu polovinom decembra podariti treće dete i ne krije da mu je porodica sada mnogo važnija od karijere
foto: Luka Šarac, Story press
foto: Luka Šarac, Story press

Nakon što je sedamnaest godina gradio uspešnu karijeru u klubovima širom Evrope, nekadašnji srpski reprezentativac i fudbaler Ivica Dragutinović (36) sada konačno uživa u vremenu koje provodi sa nevenčanom suprugom, poreklom Belgijankom, Selin Draga (30) i ćerkicama Elenom (6) i Sarom (4). Iako s nestrpljenjem iščekuje rođenje njihovog trećeg deteta koje treba da dođe na svet polovinom decembra, poznati sportista još ne zna da li će dobiti dečaka ili devojčicu.

- Moja supruga verovatno zna pol našeg trećeg deteta, ali ja ne želim to da saznam do poslednjeg momenta jer mi je lepše da to bude pravo iznenađenje. Nisam opterećen time da li ćemo dobiti sina i ne razmišljam tome. Ne podležem nekim balkanskim mačo pravilima, tako da mi je važno samo da bude dete bude živo i zdravo. Voleo bih da svi ljudi u Srbiji gledaju decu kao najveće bogatstvo i perspektivu naše zemlje – kaže Dragutinović i ne skriva koliko je ponosan na svoju voljenu koja uprkos tome što je u sedmom mesecu trudnoće ima besprekornu liniju.

- Selin zaista neverovatno dobro podnosi treću trudnoću, a verujem da su u pitanju dobri geni. Svakog meseca izgleda sve lepše i ponovo sam se zaljubio u svoju suprugu, a beba bi trebalo da dođe na svet polovinom decembra – otkriva zadovoljno Ivica koji uživa u društvu svojih mezimica.




- Imao sam prilike da osetim da ćerke stvarno imaju poseban odnos sa očevima, naročito starija Elena koja mi je veoma privržena. Mlađa Sara je rođena kada je moja karijera išla uzlaznom putanjom, pa nisam imao vremena da joj se dovoljno posvetim, tako da je ona definitivno mamina maza. Ali, priznajem da sam potpuno zatečen kako njih dve brzo odrastaju i menjaju se munjevitom brzinom i zato u narednom periodu želim da im se što više posvetim – priča markantni fudbaler koji je nakon završetka ugovora sa španskim klubom Sevilja za koji je igrao šest godina, trenutno bez angažmana. Mada još nije okačio kopačke o klin, Ivica nije opterećen trenutkom kada će se njegova karijera završiti jer se posvetio ugostiteljskom radu otvorivši restoran El Derecho u Beogradu.

- I dalje zbog poslovnih obaveza živim na relaciji između Sevilje i Beograda, a do kada će to trajati, zavisi od mog fudbalskog angažmana, pošto u ovom trenutku još ne znam šta će biti sa mojom karijerom. Nisam se oprostio od aktivnog igranja fudbala, u potrazi sam za adekvatnim angažmanom i pregovaram sa nekim klubovima. Ako budem nešto rešio u narednih mesec dana sigurno ću igrati još godinu - dve, a ako se to ne dogodi mislim da ću se povući do januara. Veoma sam zadovoljan svime što sam postigao do sada i nisam jedan od onih koji će po završetku fudbalske karijere reći: Jao, šta ću sad jer imam ideje čime ću se baviti. Jedino još ne znam da li ćemo živeti u Sevilji ili Beogradu, ali u svakom slučaju izabraću ono što najviše odgovara meni i mojoj familiji – zaključuje Dragutinović.

Jelena Kulović

makonda-tracker