daleko od idealnog braka

MRAČNI DETALJI IZ ŽIVOTA AJNŠTAJNA I MILEVE MARIĆ: Vanbračnu ćerku dali su na usvajanje i tada joj se izgubio SVAKI TRAG

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

bosanac2

28-11-2020 18:37h
Ovaj mali lopov je natjerao Milevo da mu da sve formule koje je smard prijavio kao svoje

kosmos

28-11-2020 21:13h
Dzaba joj dar za matematiku, kad pameti nije imala: da se uda za OVO cudoviste, da mu odradi teorije za koje je uzeo zasluge, i jos da trpi zlostavljanje i ponizavanje! On decu svoju nije hteo da izdrzava, nego im je davao samo toliko da ne umru od gladi. Zavrsio je sa sopstvenom rodjakom, koja je mogla cerka da mu bude, ali je imala "odgovarajuce" poreklo kojim bi njegova majka bila zadovoljna.
O nasoj Milevi nema ko da napise istinu, a oni se drze medjusobno, pa ovaj sto je napisao "knjigu" naravno nipodastava Milevinu ulogu.

Nina

28-11-2020 22:55h
Nije bitno je li kcerka pametna, bitno je da je sretna, pa vidite nase frajle, Cecu, Brenu, Priju...

brahim.617

29-11-2020 09:47h
kakva je to žena koja svoje rđeno dete daje da se usvoji..đubre bre šta drugo.

vitez

29-11-2020 15:30h
Dobro, no dali se zna šta je sa njihovim sinom koji je otišao u Ameriku. Ostalo je sve život ima i danas nas Srba koji se ponašaju gore od Alberta.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: