Bijonse Nouls: Skandalozna trudnica

0
Idilične trudničke dane slavnoj pevačici Bijonse Nouls narušile su medijske osude kako već pet meseci lažira trudnoću i nosi protetički stomak, a da je zapravo unajmila surogat majku koja će joj roditi dete

Slavna pevačica Bijonse Nouls (30) obelodanila je u avgustu da je u drugom stanju kada se na MTV VMA’S manifestaciji na crvenom tepihu pojavila ističući svoj zaobljeni trudnički stomak. Presrećna zbog toga što će sa svojim suprugom, čuvenim reperom i muzičkim producentom Džejom Zijem (41) dobiti dete, lepa pevačica ispričala je kako su ona i njen partner blagosloveni saznanjem da će dobiti najlepši poklon na svetu.

Ipak, senku na njihovu sreću bacile su prošlonedeljne spekulacije da je popularna umetnica lažirala trudnoću, kako sve vreme nosi protetički stomak, a da će joj bebu na svet u februaru doneti surogat majka. Naime, po brojnim komentarima, Bijonse je napravila fatalnu grešku kada je prilično nepažljivo pristupila snimanju emisije Sunday Night HD u Australiji, gde joj se prilikom sedanja u fotelju stomak na nekoliko mesta presavio, a naknadno i spustio, što mnogi ocenjuju kao potpuno nemogućim kada je reč o pravoj trudnoći. Samo nekoliko minuta kasnije, neobične fotografije iz ove emisije obišle su ceo svet, a svi svetski mediji počeli su da bruje o pevačicinoj prevari.

Bijonse je preko svoje menadžerke za odnose sa javnošću Ivete Noel-Šur oštro odgovorila na medijske optužbe tvrdeći da su iste posledica najobičnija teorija zavere, plod nečije bujne mašte i nadasve glupe, sulude i netačne. Nakon toga, buduća mama je krajem prošle nedelje prošetala svoj trudnički stomačić njujorškim parkom pokušavajući da svima stavi do znanja kako je tračevi ne pogađaju. Ali i ovaj izlazak dao je povoda američkim tabloidima da je osude kako je loša majka jer je i ovog puta više vodila računa o svom stajlingu nego o zdravlju buduće prinove, s obzirom na to da je nosila visoke potpetice i uske pantalone, što je neprikladna garderoba za ženu u drugom stanju. S druge strane, mnogi tvrde da su vesti o Bijonsinoj prevari dezinformacija jer je ona svoju trudnoću istakla u kupaćem kostimu početkom septembra kada je fotografisana na hvarskoj plaži. U prilog ovoj tezi navodi se i njeno ogromno interesovanje za decu, pa je pevačica pored promocije svog novog albuma 4, odlučila i da se posveti kreiranju garderobe za buduće mame i njihove potomke. Tako je u intervjuu za novo izdanje časopisa Harper’s bazar izjavila da se sjajno zabavljala proteklih nekoliko meseci kroz modu i izbor odevnih kombinacija.

- Na svim javnim nastupima u proteklih nekoliko meseci bila sam u drugom stanju, od dodela Bilbordovih nagrada do Glastonberija i fenomenalno sam se zabavljala birajući garderobu koja će biti lepa, ali i adekvatna da sakrije ono što nisam želela da ljudi saznaju – rekla je pevačica na pitanje zbog čega je krila trudnoću do četvrtog meseca. Međutim, sve ovo nije utišalo lavine negativnih komentara po kojima Bijonse svaki korak u svom životu radi veoma proračunato pa su se tako mnogi podsetili njenih izjava prethodnih godina kako namerava da zatrudni u tridesetoj godini, što joj se na kraju i ostvarilo.

Ksenija Konić

makonda-tracker