Mirjana i Miloš Krasić: Prvo slavlje naše ćerkice

0
Supružnici Mirjana i Miloš Krasić obeležili su prvi rođendan svoje ćerke Mile, ali njeno krštenje i svoje crkveno venčanje odložili su za sledeće leto
foto: privatna arhiva
foto: privatna arhiva

Iako je bio sprečen da prisustvuje proslavi prvog rođendana svoje mezimice Mile, sreća fudbalera Juventusa Miloša Krasića (26) zbog tog značajnog dana nije umanjena. Naime, pošto je na dan rođenja svoje ćerkice 20. septembra morao da krene u karantin zbog utakmice italijanskog prvenstva, Miloševa supruga Mirjana (28) organizovala je dečju zabavu za svoju naslednicu u Torinu, gradu u kojem trenutno žive. Glavna gošća bila je njihova kuma Ana, a nekoliko dana kasnije, po dolasku u Srbiju, supružnici su ćerkici upriličili još jednu proslavu istim povodom, i to u jednoj novosadskoj igraonici.

- Veliku proslavu upriličili smo tek u Srbiji, ali ni tada Miloš nije prisustvovao zbog igranja u reprezentaciji – priča Mirjana, dok njen voljeni objašnjava kako mu nije bilo lako što je profesionalne obaveze morao da stavi ispred porodičnih.

- Bilo mi je veoma teško što zbog klupskih i obaveza prema reprezentaciji na pravi način nisam mogao da proslavim ćerkin rođendan – priča Krasić koji je u dogovoru sa suprugom za sledeću godinu pomerio i datum njihovog crkvenog venčanja, ali i Milino krštenje.

- Sve je odloženo za sledeće leto i to za period kada Miloš u međusezoni bude imao više od meseca dana pauze. Jedva čekamo da krstimo našu ćerku, a tada ćemo se i mi venčati u crkvi – priča Mirjana.

- Crkveno venčanje smatram bitnijim od onog koje smo obavili pred matičarem. Želeli bismo da Milino krštenje i sklapanje verskog braka priredimo u nekom od Božjih hramova na Kosovu, ali kako sada stvari stoje, ipak ćemo se odlučiti za jedan od prelepih fruškogorskih manastira - otkriva fudbaler koji je u Italiji svojoj porodici stvorio pravi dom.

- Život u Italiji upravo mi je onakav kakav sam oduvek želela da imam. Vrlo brzo sam se uklopila i to je zaista savršeno mesto za porodičnu svakodnevicu. Miloš želi da dobijemo još jednu bebu, ali ja o tome trenutno ne razmišljam – ističe lepa Mirjana koja je sa suprugom u septembru obeležila i godišnjicu građanskog braka.

Nikola Rumenić

makonda-tracker