Rada Radenović: Nikad mi nije bilo bolje

1
Atraktivna voditeljka Rada Radenović otkriva svoje i impresije svog sinčića Petra s kojim je bila specijalni gost na modnoj reviji i tvrdi kako je i dalje srećna kraj Dejana Milića, oca svog deteta
foto: Vladimir Šporčić, Luka Šarac, Alo
foto: Vladimir Šporčić, Luka Šarac, Alo

Mada se iz javnog života povukla pre skoro dve godine kada je odlučila da na listi njenih prioriteta na prvom mestu bude majčinstvo, atraktivna voditeljka TV Pink Radmila-Rada Radenović (31) neretko je bila gost domaćih tabloida. Naime, budući da od početka svoje veze sa crnogorskim biznismenom Dejanom Milićem (36) nije želela da javno govori o svojoj intimi, intrige oko njihovog odnosa upotpunjene pre godinu i po dana i zajedničkim sinom Petrom (1,5), neprestano su se plele. Rada je odbijala da progovori o svom emotivnom statusu i u vreme trudnoće, ali i naknadno kada je obelodanjeno da je donela na svet njihovog naslednika.

Uprkos nedavnim spekulacijama kako je došlo do problema i prilikom Radinog povratka na matičnu televiziju i ponovnog emitovanja njene emisije Vi pitate, lepa voditeljka je veoma zadovoljna svojom poslovnom situacijom i tvrdi kako se uskoro vraća na male ekrane.

Ipak, daleko više interesovanja izazvalo je Radino pojavljivanje sa sinom na reviji dečjeg brenda Chicco u okviru Fashion Selectiona. Mada je strahovala kako će se njen mališan snaći, ponosna mama na kraju je bila veoma srećna zbog toga što se maleni Petar smelo uputio na pistu.

- Oni koji su gledali reviju kažu da je sve delovalo totalno spontano, a ja sam bila fokusirana samo na to da mi sin ne pobegne sa piste, pošto je u ovoj fazi veoma nestašan. Morala sam čvrsto da ga držim uz sebe, ali nakon revije rekao mi je da mu je bilo lepo. Nemam razloga da mu krijem lice, kada ste me već uslikali na pomenutoj modnoj manifestaciji, niti potrebu da ga pokazujem u medijima jer želim da zaštitim svoju porodicu i  ličnu intimu - priča Rada za Story i otkriva šta ju je navelo da se sa sinom prvi put pojavi u javnosti, iako to ranije nije činila.

- Sa zadovoljstvom sam se odazvala pozivu organizatora jer je reč o događaju za decu u okviru prestižne modne manifestacije. Nosim lepe utiske iz divnog ambijenta pozorišta Madlenianum gde se revija održala i uvek ću se rado odazivati sličnim akcijama sa plemenitim i iskrenim ciljem. To nikako ne znači da svog sina želim da eksponiram i iznosim detalje iz privatnog života jer nikada na taj način nisam gradila karijeru – ističe zgodna voditeljka koja je već tri godine u vezi sa Podgoričaninom Dejanom Milićem (36). Od Petrovog rođenja, njih dvoje žive u vanbračnoj zajednici i ne planiraju venčanje, već su isključivo usredsređeni na sreću svog deteta. Uprkos stalnim medijskim glasinama da ju je izabranik ostavio, voditeljka tvrdi kako je i dalje srećno zaljubljena i stavlja tačku na priče da Dejan i ona više nisu zajedno.

- U ljubavi mi nikad nije bilo bolje – zadovoljna je Radenovićeva koja će uskoro uploviti u vruću poslovnu jesen.

- Obećavam gledaocima da se uskoro konačno vraćam na male ekrane sa svojom emisijom Vi pitate i trenutno sam u završnoj fazi priprema kako bi sve izgledalo što bolje i kvalitetnije. Po formi, to će biti ista emisija, ali će pretrpeti određene izmene u smeru što kvalitetnijih programskih sadržaja – zaključuje lepa Rada.

Nikola Rumenić

makonda-tracker