(FOTO)

NISU NI SANJALI ŠTA ĆE IH ZADESITI: Ovako je izgledalo POSLEDNJE OKUPLJANJE Amadeus benda, a STIHOVI kao da slute na ZLO

1

Bubnjar Bojan Zlatanović, član "Amadeus benda", preminuo je u 45. godini od posledica korona virusa, a na jednom od poslednjih snimaka vidi se kako je svojim glasom dirao pravo u srce sve koji su ga slušali.

foto: Instagram
foto: Instagram

Bojan je pre mesec dana podelio poslednji snimak na svom Instagram profilu, na kojem se čuje kako izvodi numeru pokojnog Ljubiše Stojanovića Luisa "Kad me jednom ne bude".

 

Kad me jednom ne bude, zauvek kada sklopim oči, kada se sa ovog sveta kao sneg istopim. Da li ćeš se setiti da sam tebe voleo, od velike ljubavi razboleo. Kad me jednom ne bude, kada nebo postanem, da li ću u tebi kao ljubav da ostanem ― glase stihovi ove numere.

 

 

On je bio nekoliko dana u veštačkoj komi, nakon što su mu otkazala oba plućna krila, a sada je ovu borbu nažalost izgubio.

 

Pre samo nekoliko meseci ništa nije slutilo na ovu tragediju koja je pogodila popularni sastav.

 

 

Poslednji put kada su se momci iz "Amadeus benda" sastali nastao je selfi koji će vam naterati suze na oči. Na ovoj fotki svi članovi benda nose zaštitne maske, što je samo još jedan dokaz da su vodili računa o svom zdravlju, a tada niko nije ni mogao da pomisli kakva će ih nesreća pogoditi kroz samo nekoliko meseci.

 

 

makonda-tracker