u krugu porodice

SLAVLJE U DOMU SUZANE MANČIĆ: Voditeljka otkrila na koji način je obeležila VAŽNE DATUME

0

Voditeljka je ispričala na koji način je obeležila dva važna datuma u svom domu

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Suzana Mančić juče je proslavila 64. rođendan, i to u skladu sa svim protivepidemijskim merama.

 

- U subotu mi je bila slava, u nedelju rođendan, a ja sam u skladu sa preporukama Kriznog štaba slavila kao da smo pod Turcima. Bile smo nas tri kod kuće i to je to. Šalu na stranu, bilo nam je super – rekla je Suzana Aleksandri i Bošku u emisiji „Kec na jedanaest“.

 

Na pitanje voditelja zbog čega se nije odselila u Grčku već i dalje živi u Beogradu, najpoznatija Loto devojka priznala je:

 

- Teško je korene presaditi u ovim godinama. Da sam mlađa, verovatno bih bila tamo. Međutim, ovo je moja zemlja, a Beograd je moj grad. Ja u Atinu odlazim već 20 godina, imam tamo prijatelje, mog muža. Moju ljubav. Ali, biću i dalje na liniji Atina – Beograd i fino će avio kompanije živeti od mene i nadalje – uz prepoznatljiv osmeh istakla je Suzana.

 

Ona je rekla i da je u Atini na delu lockdown i da je srećna što je ovde.

 

- Jako me čudi da su došli dotle da su opet zatvoreni, jer su bili veoma disciplinovani. Niste mogli nigde videti nikoga bez maske. Tamo nema izlaska iz kuće, a ovde bar mogu da izađem.

 

Aleksandra i Boško su u skladu sa temom današnje emisije (Jugoslavija) Suzanu pitali i kako pamti tu nekadašnju veliku zemlju, rekla:

 

- Meni je Jugoslavija bila idealna, jer sam u njoj odrasla, školovala se, išla na odmore, ekskurzije. Bio je to jedan bezbrižan život. U Jugoslaviji sam započela i karijeru. U odnosu na ove državice u koje smo se podelili, to je bila jedna velika država i zemlja. Za mene je Jugoslavija jedna lepa i pomalo nostalgična uspomena. Bila je to zemlja koja je vodila računa o svojim ljudima, besplatno je bilo zdravstvo, obrazovanje, dobijali su se stanovi. Zasigurno je bilo i loših aspekata, ali ja sam bila mlada i pamtim samo lepo – istakla je Suzana Mančić.

 

 

makonda-tracker