Radio S uz olimpijce Srbije na njihovom putu za London

0
Radio S i Olimpijski komitet Srbije potpisali su Ugovor o sponzorstvu kojim se Radio S pridružuje sponzorkom pulu OKS - Zajedno za London.

U susret Igrama XXX Olimpijade, Radio S i Olimpijski komitet Srbije zajedno će raditi na promociji Olimpijaca koji će braniti boje Srbije u Londonu 2012. godine.

U okviru sportskog programa Radija S nedeljom od 13 do 16 časova, gosti će biti sportisti Srbije, članovi Olimpijskog tima Srbije za OI London 2012. Slušaoci će imati priliku da upoznaju Olimpijce Srbije u drugom svetlu. Osim toga što će predstaviti svoje sportove i redovne sportske aktivnosti, oni će na neposredan i slušaocima prijemčiv način pričati o omiljenim filmovima, muzici, hobijima i time pokazati kako provode vreme van sportskih borilišta.

Ugovor su potpisali izvršni direktor S Media grupe Predrag Anđelković i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac.

U okviru promocije Olimpijskog tima Srbije, na Radiju S će subotom biti emitovan šou pod nazivom Nani Srećka, u sklopu kojeg će se slušaoci direktno uključivati u program i pokušavati da pogode lokaciju na kojoj se maskota našeg tima u tom trenutku nalazi.

 

makonda-tracker