Veče sevdaha u Sava Centru: Specijalni gosti Merima Njegomir i Hari Varešanovića

0
Nakon velikog uspeha prošle godine, producentska kuća Haarlem ponovo organizuje veliki koncert istaknutih interpretatora sevdalinki koji će se održati se 22. novembra u velikoj dvorani Sava centra sa početkom od 20 časova.

Ovom prilikom nastupiće veći i kvalitetniji broj pevača sevdalinki među kojima treba istaknuti Nedžada Salkovića, pevača poznatog po mnogim hitovima, pre svih, Ne klepeći nanulama. Tu je i vrhunska pevačica Merima Njegomir, zatim Muhamed Mujkanović, Nedžad Imamović, sin pokojnog velikana sevdaha Zaima Imamovića, Marija Šestić, pevačica iz Banja Luke, priznata kao vrsna pevačica sevdalinki a poznata i kao predstavnica Bosne i Hercegovine na Evroviziji 2007.godine.  

Kao specijalni gosti pojaviće se se svetska atrakcija Mostar Sevdah Reunion, jedna od retkih koja je snimila nekoliko CD-a za inostrano tržište i o kojoj je BBC snimio dokumentarac. Nastupiće i Hari Varešanović, za koga je poznato da mu je deda bio učitelj pevanja sevdalinki pokojnim Safetu Isoviću, Zaimu Imamoviću, Himzi Polovini i drugima. 

Karte za koncert su u prodaji na blagajni Sava centra i Bilet servisa po ceni od 1500, 1900, 2300.

 

makonda-tracker