susedi pričaju

"ODUVEK JE BIO TAKAV": Komšije do detalja otkrile kakav je PRIVATNO Luka Raco, SVI se slažu u JEDNOM!

0

Mladi glumac Luka Raco pobrao je simpatije kao Aleksa u seriji „Igra sudbine”.

foto: PVJ/ATAImages
foto: PVJ/ATAImages

Skroman, nenametljiv i uvek pozitivnog duha, Luka Raco je takav i u privatnom životu, tvrde njegove komšije u strogom centru Beograda. Dete je, kako kažu, koje je odrastalo sa puno ljubavi, a školovanje mu je bilo uvek na prvom mestu.

 

Naš mali Luka, divno i vaspitano dete. Oduvek je bio takav. Uvek da se javi, pita kako smo. Jeste jedinac, ali nikada nije bio razmažen. Roditelji su mu uvek govorili da završi školu, a onda može da se bavi zanimanjem koje želi. Eto, završio je drugi fakultet, a bavi se glumom. Mnogo je lep na televiziji. Ne propuštam da gledam seriju. Uh što bih volela da on ima devojku kakva je ona crnokosa Mila ― kaže starija gospođa iz komšiluka.

 

Nedaleko od Lukinog stana nalazi se mali kafić. Konobarica kaže da je mladog glumca nekoliko puta videla i da je bio izuzetno ljubazan.

 

Nekoliko puta je došao da popije kafu kod nas. Bilo je to letos. Imali smo baštu. Baš je ljubazan dečko. Primetila sam da devojčice kada prođu pored njega govore: „O bože, eto ga Luka, koliko je lep.” On se samo nasmeje. Vidim da tu dolaze devojčice iz starijih razreda, blizu zgrade i čekaju ga da se valjda fotografišu sa njim. Serija je, čujem, gledana ― kaže ona.

 

1 / 9 Foto: PVJ/ATAImages

 

Međutim, u jednoj obližnjoj radnji prodavačica je bila zbunjena:

 

Je l’ to beše onaj crni ili plavi iz serije? Sve ih mešam. Jedan se u seriji zove Luka, a drugi u stvarnom životu.

 

Nije svraćao kod nas. Viđala sam ga po kraju, ali nije dolazio. Deluje mi da je kulturan mladić. Simpatično izgleda.

 

Luka često svraća u obližnju teretanu.

 

Ovde dolazi godinama. Blizu mu je stana valjda. Baš je kul momak. Znam da kada ga nešto pitamo kako se neke vežbe rade, rado nam izađe u susret. Vidim da ga ovde radnici iz teretane gotive. Zna često i da se našali, iako deluje u većini slučajeva ozbiljno. Mislim da je dečko samo svog posla, što se kaže. Nije loše biti glumac. Vidiš, on je stalno okružen onim lepim glumicama ― kaže kroz osmeh mladić koji je izlazio iz teretane.

 

Susedi kažu i da ga često pitaju kako će se završiti serija, ali da im to ne otkriva.

 

makonda-tracker