Otac Lindzi Lohan uhapšen zbog nasilja

0
Dok se problematična zvezda Lindzi Lohan premišlja da li da se obnaži za magazin Playboy, njen otac Majkl pritvoren je u zatvorsku jedinicu na Floridi zbog tuče do koje je došlo u njegovom stanu

Kako prenose strani mediji, nakon što im je stigla dojava, pripadnici policije na Floridi priveli su Majkl Lohana zbog fizičkog nasrtaja na devojku koja je bila sa njim u stanu. Međutim, Lohanu je na putu do stanice pozlilo, pa je prvo prevežen do obližnje bolnice kako bi lekari videli zašto oseća jak bol u predelu grudi.

Identitet žrtve koju je Majkl napao za sada nije objavljen, ali se šuška da je u pitanju osoba koja se istovremeno viđa i sa američkom rijaliti šou zvezdom, Džonom Gozelingom. Takođe, ovaj višestruki nasilnik još uvek ne zna ni koliko će iznositi kaucija za njegov otpust iz pritvora.

Za to vreme njegova ćerka Lindzi Lohan odlučila je da se na sve moguće načine izvuče iz finansijskih neprilika, tako da je njen menadžerski tim sa Hjuom Hefnerom za narednu sedmicu ugovorilo snimanje za naslovnicu magazina Playboy za sumu od vrtoglavih milion dolara.

makonda-tracker