HITNO OPERISAN

"LEKARI SU REKLI DA MORA JOŠ DA OSTANE U BOLNICI": Nikola Rokvić progovorio o zdravstvenom stanju oca Marinka

0

Marinko Rokvić pre sedam dana morao je na hitnu operaciju, koju su mu uradili lekari u Kliničkom centru Srbije, a kako je otkrio njegov sin Nikola Rokvić, folker je operisao cistu.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Iako je otišao na rutinski pregled, doktori su Marinku poručili da bi trebalo što pre da se podvrgne hirurškoj intervneciji i odmah ga zadržali, te se već nedelju dana oporavlja u bolnici. Njegov sin, ispričao je kako se njegov otac oseća posle svega i otkrio kada će napustiti bolničku postelju.

 

– Tata je operisao cistu. Dobro se oseća, hvala Bogu, oporavak se odvija dobro. Raspoložen je, ali su mu lekari rekli da mora još da ostane u bolnici. Svakako se nadamo da će ubrzo izaći iz bolnice zbog stabilnog zdravstvenog stanja – rekao je mladi Rokvić.

 

Podsetimo, u utorak 10. novembra u medijima je odjeknula vest da je popularni pevač hitno završio na operacionom stolu, a Nikola je tada potvrdio da se nakon zahvata njegov otac oseća dobro.

 

Pevač je otpočetka pandemije provodio vreme sa svojom porodicom i pridržavao se svih mera koje su savetovane. Pre pregleda koji je obavio, Marinko je vežbao i bio aktivan, što je dokazao i objavljivajući na Instagramu fotografije kako vežba.

 

 

makonda-tracker