Džon Vojt: Anđelina je moje blago

0
Otac jedne od najvećih holivudskih zvezda današnjice Anđeline Džoli, glumac Džon Vojt, sa svojom ćerkom nije razgovarao nekih desetak godina i sada je srećan što je nedavno ipak uvideo da je došlo vreme da se loši odnosi izglade

Sedamdesetdvogodišnji Džon Vojt 2002. godine grubo je prekinuo sve odnose sa Anđelinom, kada ju je optužio da ima ozbiljne mentalne probleme. Međutim, pošto je prošle godine glumac doživeo iznenadnu emotivnu promenum otac i kći ostavili su ovu ružnu fazu iza sebe.

- Odjednom sam počeo da gledam na stvari drugačije i sve se promenilo. Jedan trenutak je promenio moj čitav život. Vratio mi je natrag moju ćerku i porodicu. To što sam ponovo sa mojom Endži za mene predstavlja pravu dragocenost – izjavio je Vojt.

Deda šestoro unučadi kaže da je najbolja stvar u ponovnom uspostavljanju odnosa sa Anđelinom upravo mogućnost da se zbliži sa njenom decom.

- Obožavam svoje unučiće, oni su moja velika ljubav. Čine me toliko emotivnim i zahvalnim. Kada me moja ćerka vidi u njihovom društvu, kaže da u meni oseća potpuno novu energiju. Uvek se smejem i veoma sam srećan kada sam sa njima. Baš kao što i pretpostavljate, to je nešto što Anđelinu čini veoma srećnom – ispričao je oskarovac.

makonda-tracker