rešena je

PEVAČICA SASTAVILA TESTAMENT: Lepa Lukić njemu ostavlja svu imovinu, ukoliko bude ispunio poseban uslov!

4

Posebno je vezana za jednu Mazu, sa kojom se ne razdvaja od 2011. godine.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Kraljice narodne muzike Lepa Lukić odlučila je da napiše testament i svu ušteđevinu i imovinu prepiše bratancu Radisavu. Ipak ima posebnu želju da brine o njenom ljubimcu Mazi. Ukoliko se bude dobro starao o maci, on će dobiti restoran, dva stana, kuću.

 

"Napisala sam u testamentu, u kom sam navela da moj bratanac mora da brine o mački ako ja odem pre nje. Radisav treba da čuva Mazu, da je pazi i mazi i naslediće sve što sam stekla tokom života. To sve stoji u dokumentu koji čuva moj advokat", kaže Lepa Lukić.

 

Pevačica objašnjava da je veoma vezana za macu, koju je udomila pre devet godina. Pošto nikada nije imala dece, Maza je Lepi kao ćerka.

 

foto: Dragana Udovičić

"Ona je čudo od mačke, ja je doživljavam kao svoje dete. Zato sam morala da je zbrinem i da znam da će biti dobro kada ja odem na onaj svet. Od 2011. nas dve živimo zajedno kao majka i ćerka. Pravi je zvrk", priča pevačica sa osmehom.

 

Ona dodaje da sa svojom ljubimicom priča kao sa čovekom:

 

"Mnogo je pametna, ma pametnija je od mene! Ona se nikad nije pela na sto dok ja jedem, kao što to rade druge mačke. Ima svoje granule i kada kaže: "Mjauuu", ja je pitam:"Sine, reci mi šta hoćeš, kaži majci šta želiš?" Odemo zajedno do mesta gde stoji njena posuda za hranu i ja joj sipam granule da jede. Kada se nakrka, odemo u spavaću sobu, ja ugasim svetlo, a ona se popne na krevet i čeka me da zajedno spavamo. Da živim sama, ja bih odlepila! Uz Mazu nikada nisam sama."

 

 

 

 

makonda-tracker