Poznati na otvaranju Space parka zabave

0
Na trećem spratu Ušće shopping centra otvoren je prvi park zabave za sve generacije – SPACE. Story vam nudi mogućnost da osvojite vaučere za provod u ovom zabavnom parku.

 

Ovo je pravi park za decu i odrasle koji se prostire na čitavih hiljadu i po kvadratnih metara, gde sve posetioce očekuju prava avantura i zabava.

Ovaj jedinstveni park nudi zabavu za sve generacije. Prostor se sastoji iz tri celine: Dečijeg sveta - namenjen najmlađima do 12 godina, High Energy zone u kojoj mogu da se zabavljaju tinejdžeri i odrasli (od 12 do 70 godina) i Chill out zone za sve one koji žele da se odmore i opuste dok im se mališani igraju.

Otvaranju je prisustvovao veliki broj dece i roditelja, dosta ličnosti iz javnog i poslovnog života Beograda. Zabavljao ih je dečiji hor Čarolija sa Leontinom Pat na čelu, a u kasnijim satima zabavni bend.

Za poznate ličnosti, organizovana je igra Space Triatlon koju je vodio Milan Kalinić, gde su se prisutni takmičili u 3 disipline: penjanje na veštačkim stenama, vožnja na Segway dvokolicama i prelaženje Avantura staze.

Ukoliko želite da osvojite vaučere za besplatan boravak u parku zabave Space, pošaljite mejl sa imenom, prezimenom i brojem telefona ovde.

makonda-tracker