Britni Spirs nominovana za MTV Wordlwide Act nagradu

0
MTV je objavio listu od 5 nominovanih izvođača koji će se takmičiti za novo prestižno MTV priznanje, pod nazivom Worldwide Act a u okviru dodele Evropskih MTV nagrada.

U proteklih pet nedelja MTV je obožavaocima širom sveta dao mogućnost da glasaju za omiljene lokalne izvođače i na taj način im pomogao da predstavljaju svoj region na predstojećoj dodeli MTV EMA nagrada. Počevši od danas pet izvođača su u trci za prestižno priznanje najboljeg izvođača na svetu, pod nazivom Worldwide Act.

Prvih pet finalists iz celog sveta su: Lena (Evropa); BIGBANG (Azija Pacifik); Abdelfattah Grini (Afrika/Indija/Bliski Istok); Britni Spirs (Severna Amerika) i Restart (Latinska Amerika).
Dodela MTV nagrada 2011 MTV EMA koju će voditi multitalentovana pevačica i glumica Selena Gomez, održaće se u nedelju, 6. novembra u Belfastu, Severna Irska. Sponzori 2011 MTV EMA dodele nagrada su Dell, Replay, Hyundai i Swatch.

Nagrada Worldwide Act je nova kategorija koja slavi različitost i širinu koju MTV svakodnenvo nudi na svom program emitujući muzilku fantastičnih umetnika sa svih krajeva sveta. Svi fanovi za ovu nagradu mogu da glasaju na sajtu  www.mtvema.com do petka, 4. novembra do 11:59h. dok će pobednik u kategoriji Worldwide Act biti proglašen u Belfrastu.

makonda-tracker