Nataša Bekvalac i Ogi Radivojević u intimnim scenama

5
Popularna pevačica Nataša Bekvalac i njen kolega, iskusni muzičar Ogi Radivojević, protekle nedelje snimali su spot za svoju duetsku numeru Šta ću ja koja je postala veliki hit

Iako ni jednom nije izvedena na televiziji, ova pesma premašila je milionski broj slusanja na YouTube-u i obeležila proteklo leto. S obzirom na Natašino odsustvo iz zemlje proteklih meseci, nije bila planirana ekranizacija ove kompozicije, ali je veliki broj ljubitelja pesme na društvenim mrežama inicirao realizaciju videa.

- Bio sam skeptičan prema Biljaninom scenariju, jer obiluje intimnim scenama. Natašu sam pre ovog snimanja video dva puta u životu, a nisam glumac, ne umem da simuliram bliskost sa nepoznatom osobom. Međutim, ekipa je sjajna, mnogo scena morali smo da snimimo za jedan dan, tako da sam se u celoj ovoj frci snašao bolje nego što sam mislio da će biti – rekao je Ognjan Radivojević, dok se njegova koleginica nadovezala:

- Zaista nam je dugo trebalo da uskladimo termine za snimanje jer smo oboje prezauzeti. Prezadovoljna sam kako je teklo snimanje, a spot će biti gledan bar koliko i pesma – smatra Nataša Bekvalac.

Inače, spot je rađen u salonu nameštaja Prodomo u Surčinu do ranih jutarnjih sati a odslikaće priču o kojoj se govori u pesmi. Snimljen je u Dream House produkciji i AlHameds realizaciji, a TV premijera dogodiće se za nedelju dana.

Poslušajte pesmu Šta ću ja:

makonda-tracker