iskrena

"TO NE ZNAČI DA NISAM GLUMICA, ALI..." Mirka Vasiljević BEZ USTEZANJA progovorila o PRIVATNIM detaljima svog života

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Loki

11-11-2020 11:09h
Meni je ovo dosadno da čitam.Neuverljivo,ton ne prati sliku.Iscrpljena,ispijena preumorna,filozofira,ne odgovara direkt na pitanja,trudi se da ubedi nekoga u svoju sreću.Ma koga bre briga.Ne morate dati svaki put intervju,sačekajte da imate prvo nešto pametno za kazati.

Raaza

11-11-2020 18:39h
@Loki
Tek ce ona da oseti svu surovost zivota.

nella

11-11-2020 18:47h
eeee sestro prvo se dobro najedi kost koza grozno a gluma nekad bila sad se spominjala.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: