teret na grudima

"JA VIŠE NISAM JA": Srpska pevačica otkrila kakve posledice oseća nakon što je preležala virus korona

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

S

10-11-2020 17:25h
Dobro je više! Ajde preterali ste i vi i ona.

draganAR

11-11-2020 10:00h
@S
u srbiji kogod skine gaće postane ili pevač-ica ili političar-ka.
srbijo!!! suniram je država, za tebe !!!

znalac

11-11-2020 14:37h
pa proredile im tezge , smanjile se zarade pa sad dobro je i kad SZO plati da ovako sere malo sa strane . vrsio sam obuku softversku jednom dobrom drugaru koji je Poljak i cija tasta ima u Cikagu firmu ( klining servis ) gde oko 200 Poljakinja zena , svakodnevno cisti na stotine stanova , kuca, kancelarija sirom grada i okoline . I niko od njih nezna nikoga ko je "riknuo" u zadnjih godinu dana od te vase cuvene "korone" .
A tih 200 zena vec godinama svakodnevno srece na hiljade i hiljade ljudi i kako je moguce da pored toliko umrlih , bolesnih , zarazenih , stradalih eto one neznaju ama bas nikoga . Ili ce biti da je nesto drugo u pitanju .
Bas ko i ovo tvoje lupetnaje za honorar .

Saraa

13-11-2020 00:17h
Dal lupa gluposti, koliko su joj platili samo za ovo da izjavi pitam se

Vazi

14-11-2020 13:46h
Moja baba prezivela ustaski logor, imala i tifus...nikada zena nije kukala. Ne sviraj vise, dosadna si.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: