Ana Sofrenović i Ivan Bosiljčić u ulozi voditelja

0
U Pozorištu na Terazijama održana je peta ceremonija Cvet uspeha za ženu zmaja, a ceremoniju su vodili Ana Sofrenović, Tanja Peternek i Ivan Bosiljčić

Ovaj jubilej je važan trenutak za Udruženje poslovnih žena Srbije, koje je osmislilo i od 2007. godine organizuje ovu manifestaciju. Cvet uspeha za ženu zmaja je projekat koji kreira i promoviše novi, moderan i drugačiji model preduzetništva, pre svega podržavajući preduzetnice iza čijeg uspeha stoji rad, talenat, inventivnost, želja i odlučnost. Do sada je 40 takvih žena je dobilo ovo priznanje, a neke od njih su proglašene i Ambasadorkama srpskog preduzetništva.

Ceremoniju su vodili Ana Sofrenović, Tanja Peternek i Ivan Bosiljčić, a velikom broju gostiju obratili su se Sanja Popović Pantić  (predsednica Udruženja poslovnih žena), Olivera Popović (potpredsednica Udruženja poslovnih žena), Ivica Eždenci (direktor Nacionalne agencije za regionalni razvoj) i Tobias Štolc (predstavnik nemačke agencije za međunarodnu saradnju GiZ).

Specijalne gošće ceremonije bile su ambasadorke srpskog preduzetništva i Dragijana Radović Petrović, državni sekretar Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja RS.

 

makonda-tracker