malo ko je znao

STARIJI JE MUŠKARAC, A EVO U KAKVIM JE ODNOSIMA SA ĐOLETOM: Slađa Delibašić otkrila ZANIMLJIVE detalje LJUBAVNOG života

1

Pevačica je u nekoliko navrata isticala proteklih godina da joj ne treba muškarac, ali...

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Slađa Delibašić napunila je 52 godine, a da nije poznata ličnost, niko joj ne bi odredio tu starosnu dob.

 

Ipak, već je stereotip pričati o njenom zategnutom i mladalačkom izgledu, a ono što ona ističe da joj je važno, jeste kako se oseća.

 

"Ne krijem godine, niti mi treba da budem mlađa. Važno mi je da imam dušu koja ne stari, pa se zato osećam kao da imam 25 godina", kaže Slađa, a zatim rekla šta je ono što je s godinama naučila.

 

 

"Postala sam pametnija, smirenija, a uvidela sam da mi je potreban mir, pa sam to i postigla", naglašava Delibašićeva. Ona je otkrila i kako je proslavila rođendan.

 

"Bila sam na ručku sa decom i tatom. On ima 83 godine, ali je kao zmaj", kaže denserka i dodaje da se divno provela u krugu svojih najmilijih.

 

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

 

Pevačica je u nekoliko navrata isticala proteklih godina da joj ne treba muškarac, jer želi da uživa i organizuje vreme kako želi, s obzirom na to da se nekoliko puta razočarala. Međutim, ljubav joj se, ipak, desila i to kako bi ona rekla, "od Boga". Objašnjava kako to da ima dečka, a da nije zaljubljena.

 

"Ne možemo mi da se zaljubimo u ovim godinama. Mogu da dam ljubav i da je primim, ali u ovim godinama ne mogu da se zaljubljujem. Volim da uživam u lepim momentima, da mi prija što me privlači taj muškarac... Sada su mi važni briga, strast i ljubav. Prijala mi je samoća jedno vreme, a ovo se desilo od Boga", kaže ona zagonetno, a zatim je otkrila da je svog partnera, inače nekadašnjeg školskog druga s kojim se videla i ušla u vezu nakon više decenija, upoznala i sa bivšim suprugom Đoletom Đoganijem.

 

Posle mnogo godina od razvoda s njim, Slađa, Đole i Vesna se susreću ponekad na ručkovima zajedno s decom, a sada je to slučaj i sa denserkinim dečkom.

 

"Tu i tamo ponekad popijemo kafu nas četvoro. Ovo je stariji lik, dve godine smo već u vezi i kapiramo se dobro, tako da nema razloga da ne bude sve okej", priznala je Delibašićeva.

 

 

makonda-tracker