iznenadila javnost

"NISAM JELA 42 DANA": Vesna de Vinča se podvrgla šokantnom tretmanu GLADOVANJA, evo kako se sada oseća!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

olja

09-11-2020 20:10h
bravo

Da i Ne

09-11-2020 20:35h
Sa takvim tretmanom ti si morala da skines preko 20kg telesne tezine

Algebra

10-11-2020 16:38h
Povremeno gladovanje za potpuno zdrave osobe (izuzev trudnica,bas kako je rekla) je zaista zdravo i korisno za nase telo. Mozda je ovo malo drakonski i surovo zbog trajanja rezima, ali u sustini je ovo istina.

Žasu

11-11-2020 12:36h
Mozes da stavis i milion dolara na glavu,dzaba!!

Vila

11-11-2020 13:54h
gladovanje duže ili kraće ima svoje benefite za zdravlje kroz autofagiju, ali ako ovo radite zbog kilograma i celulita nemojte sve će se vratiti veikom brzinom
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: