Tamara Eklston: Neko je zavisnik od droge, a ja od visoke mode

0
Kontroverzna starleta hrvatsko-italijanskog porekla Tamara Eklston objasnila je zašto nije u dobrim odnosima sa svojom majkom

Dvadesetsedmogodišnja ćerka nekadašnjeg Armanijevog modela Slavice Radić i vozača formule 1 Bernija Eklstona nema nameru da svoju privatnost skriva od medija, pa je tako nedavno priznala da je neretko u svađi sa svojom majkom zbog svoje sklonosti da rasipa milione funti na odeću, cipele i skupocene torbice.

- Svesna sam recesije u svetu i mama me stalno upozorava da bi trebalo manje da trošim. Kada god vidi moj prepuni garderober kaže mi da imam ozbiljne psihičke probleme. Ne mogu da se pretvaram da sve ovo oko mene ne predstavlja moj život. Neko je zavisnik od kokaina ili kreka, a ja sam navučena na cipele. Neko je kolekcionar umetničkih dela, ja Birkin torbica. Da, ponekad se zbog toga osetim loše, ali ne smatram da sam loša osoba. Ne mogu da se pretvaram da ne obožavam skupu odeću i torbe. Moja mama je sama prala sudove, dok ja to jednostavno nisam u stanju – ispričala je Tamara, a prenosi portal Net.hr.

makonda-tracker