nije se nadala

U PERIODU KADA SU KINEZI BILI NA TARI, BILA JE "MRTVA ŽENA": Nada Topčagić otkriva sve o virusu korona i komšijama!

2

Priznaje da strahuje od korone, ali i da sumnja da je već preležala virus još početkom godine

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Nada Topčagić sve slobodno vreme provodi u svojoj vikendici na Tari sa suprugom, gde obično sprema domaću hranu i odmara na svežem vazduhu.

 

Sada je sa publikom podelila kako je provela poslednje nedelje.

 

"Zlatko mi kaže: 'Ti samo ideš i deliš!'. A zadnju turu ajvara kad sam pravila, ja sam jaukala na sav glas! Toliko sam bila smorena, jer sam odjurila posle Borine sahrane da završim taj posao, a posle sam morala da jurim na rođendan na kom sam pevala. U takvom sam procesu bila, samo negde jurim, žurim", kaže Nada i dodaje da je savetuju da sve čuva za "crne dane":

 

"Ma, kakva crna vremena, pa stalno neka crna vremena! Kad pogledaš, pa ti si stalno u nekim crnim vremenima. Lepog života više nema, nema onog života kakav sam ja nekad živela u mladosti mojoj, tinejdžerskim danima, karijeri... Toga više nema - sve je manje druženja, samo negde bežimo."

 

foto: Damir Dervišagić

Priznaje da strahuje od korone, ali i da sumnja da je već preležala virus još početkom godine, kada je bila u kontaktu sa, kako kaže, Kinezima iz Vuhana.

 

"Kad idem u prodavnicu, obavezno nosim masku, sve što treba. Nekoliko ljudi je u našem okruženju umrlo od korone, ne znam šta da kažem. Jedan čovek koji ima kuću na Tari odmah do naše, izdavao je kuću samo Kinezima iz Vuhana. U tom periodu baš kad su oni bili tamo, ja sam bila mrtva - temperatura, nestao mi glas, ma nema. Mrtva žena! To je bilo u januaru, dok se korona još nije pojavila zvanično kod nas! A ti Kinezi iz Vuhana su sve vreme tamo gore sa mnom bili, išla sam tamo kod tog komšije i da jedem... Nisam, naravno, iz istih tanjira kao i ti Kinezi, ali otkud znam ja... Mada, ja mislim da je sto posto rakija u pitanju, da me to spasava! Sad sam pevala na rođendanu, pila sam dosta rakije i nisam se razbolela... Ali ne bilo koja, samo šljivovica! Prala sam i ruke s rakijom, mazala se po licu i vratu i to je to, majke mi", kaže Topčagićeva.

 

 

 

makonda-tracker